Vánoce za dveřmi s dětmi za zády
Přijďte se společně se svými dětmi naladit na blížící se Vánoce. Na NEpečící vánoční dílně se bude vyrábět šest druhů cukroví, z nichž si vyberete tři, které vás lákají. Společně s dětmi si je vyrobíte a spolu s recepty i na ostatní druhy cukroví odnesete
domů. Určeno pro rodiče s dětmi od 1,5 roku do 7 let (1. třída)

Délka: 2,5 hodiny // Cena kurzu: 300,- za jednoho dospělého a jedno dítě – včetně surovin a tištěných receptur. Za každé další dítě, které tvoří + 50,- // Místo: Hradec Králové (bude upřesněno přihlášeným) // Počet účastníků: max. 6 dospělých osob + děti
Termín: 17. 12. 2022 – OBSAZENO
Pozn. V případě nepříznivé epidemiologické situace bude kurz realizován na přání přihlášených účastníků online – cena kurzu bude v takovém případě snížena o suroviny, náklady na energii atd.
Zima v kuchyni
Každé roční období má svoje specifika v mnoha ohledech a v kuchyni to není jinak. Příroda nám vždy nabízí jinou paletu potravin. V každé roční době se hodí k úpravě
jídla jiné kulinářské postupy. Zatímco v chladných obdobích trávíme více času doma, v teplých dnech se doma zdržujeme méně. Pojďte si společně prostřít zimu na talíř. Společně si připravíme šest bezmasých zimních pokrmů, řekneme si, které potraviny nás v mrazivé dny spolehlivě zahřejí a jak své tělo co nejlépe vyživit i přesto, že příroda nám dává darů pomálu.

Cena kurzu: 1200,- včetně surovin a tištěných receptur // Místo: Hradec Králové (bude upřesněno přihlášeným) // Počet účastníků: max. 6 osob
Termín: 12. 11. 2023
Pozn. V případě nepříznivé epidemiologické situace bude kurz realizován na přání přihlášených účastníků online – cena kurzu bude v takovém případě snížena o suroviny, náklady na energii atd.
Obiloviny
Obilná zrna jsou skvělým zdrojem makro i mikroživin, přesto je v této formě používáme velmi málo. Přijďte se mnou objevit nové chutě a úpravy lepkových i bezlepkových obilovin. Ušetříte v kuchyni čas i peníze a váš jídelníček bude zase o něco pestřejší. Společně připravíme pět pokrmů, které se ve vaší kuchyni zabydlí natrvalo.

Délka: 4 hodiny // Cena kurzu: 1200,- včetně surovin a tištěných receptur a dalších tipů // Místo: Hradec Králové/Třebechovice p. O (bude upřesněno přihlášeným) // Počet účastníků: max. 6 osob
Termín: 5. 2. 2023
Pozn. V případě nepříznivé epidemiologické situace bude kurz realizován na přání přihlášených účastníků online – cena kurz bude v takovém případě snížena o suroviny, náklady na energii atd.
Luštěniny
Čočka na kyselo, fazolová polévka nebo hrachová kaše? Ne, jídelnovou klasiku opravdu nečekejte. Objevte kouzlo luštěnin v jejich pestrosti, možnostech kulinářské úpravy, chuti i prospěšnosti. Naučte se je připravovat tak, aby vám po nich nebylo těžko a rodina se v jídle nešťourala. Společně připravíme pět luštěninových pokrmů, které si zamilujete.

Délka: 4 hodiny // Cena kurzu: 1200,- včetně surovin a tištěných receptur a dalších tipů // Místo: Hradec Králové/Třebechovice p. O. (bude upřesněno přihlášeným) // Počet účastníků: max. 6 osob
Termín: 8. 1. 2023
Pozn. V případě nepříznivé epidemiologické situace bude kurz realizován na přání přihlášených účastníků online – cena kurz bude v takovém případě snížena o suroviny, náklady na energii atd
Přihlášení na kurz
